Practică pentru sănătate

Sănătate și Transformare Interioară

  • datorită situației actuale locurile sunt limitate

"Sănătate și Transformare Interioară" - practica anului 2021

Vom începe o nouă serie de practică energetică și spirituală menită să familiarizeze atât practicantul începător cât și practicantul mai avansat, cu tehnicile speciale de meditație statică și dinamică care conduc la avansarea rapidă în practică!

Cu această serie îmi propun să avem o practică comună care să cuprindă aspecte din practicile indiene, tibetane, din qigong, reiki și taijiquan. Prin integrarea tuturor acestor practici în viața noastră, vom urmări stabilizarea unei stări de sănătate mai bună și avansarea pe Cale.

Acest seminar va avea în cuprinsul său forme dinamice (qigong și taijiquan) prin care stimulăm purificarea corpului, deschiderea meridianelor, optimizarea funcționalității organelor vitale, creșterea flexibilității corpului și prin care urmărim în special creșterea stării de bine a corpului fizic și a structurii energetice.

Prin meditațiile statice pe care le vom face, vom urmări creșterea energiei, construirea traseului standard, rafinarea energiei, creșterea forței gândului și activarea conștiinței superioare.

Seminarul „Sănătate și Transformare Interioară” va fi un seminar complex în care vom exersa pornind de la fizic către conștiință. Exersăm structura fizică pentru a se transforma în energie; exersăm energia pentru a se transforma în spirit; exersăm spiritul pentru a ne întoarce în starea de vid; exersăm vidul pentru a deveni una cu, Calea.

Prima exersare va avea loc sâmbătă 23 Ianuarie

  • între orele 10-15
  • Cost participare 150 lei
  • Locație: se va comunica din timp celor care s-au înscris
  • Email contact@goodvibe.ro

Formular de înscriere

Specificați la ce curs doriți să vă înscrieți