Învățăturile doctrinei secrete din tradiția tibetană

MiTsung

Sâmbătă 14 martie

între orele 11-14

Locația se va comunica celor înscriși

Cost participare 300 lei

contact@goodvibe.ro

Înscriere curs

Ce reprezintă Mi Tsung

Mi Tsung se mai numește și “Școala Secretelor”! Învățăturile din această doctrină secretă s-au transmis în totalitate oral, de la maestru la elev, ajungând după secolul 8 pe teritoriul chinei, devenind învătăturile tantrice din budhismul chinez, iar mai apoi ajunge în Japonia (esența budhismului ezoteric Shingon)!

În tradiția secretă tibetană se pune accentul pe purificarea conștientă a propriului corp și spirit pentru a putea reflecta astfel întregul Univers! Singura muncă de armonizare este cea cu Universul…toate celelalte urmând în mod automat, firesc, de la sine.

Cursul va contine urmatoarele notiuni practice si teoretice

În tradiţia tibetană secretă palmele dumneavoastră simbolizezază oglinda ce vă reflectă în imaginea sa, în totalitate, Fiinţa perfectă care sunteţi.

Există un număr de opt mişcări care trebuiesc efectuate , mişcări ce semnifică în profunzimea lor cunoaşterea întregului Univers.

Urmează două meditaţii din tradiţia tantrică tibetană secretă. Prima permite conştientizarea Kundalini şi trebuie să fie efectuată de minim zece ori înainte de a se trece la următoarea.

Cea de a doua meditaţie, a cărei esenţă este construirea gradată a forţei energetice (lung în limba tibetană), va permite folosirea energiei Kundalini în fiecare chakră până când corpul şi mintea dumneavoastră se va unifica cu Universul.

MiTsung

Starea Sunyata

Când energia circulă liber în chakra coroană după o perioadă de timp aceasta va începe să funcționeze complet și dumneavoastră veți experimenta starea SUNYATA.

Trăiți în iluzie și în aparența lucrurilor. Aceasta este o realitate. Voi sunteți realitatea, dar nu știți încă acest lucru. Dacă vă veți trezi la această realitate veți ști că nu sunteți nimic, și fiind nimic, sunteți TOTUL. Aceasta este tot!

Lung tig li

Acest sistem care este nu numai o disciplină fizică ci și spirituală constă dintr-un numar de mișcări destinate a stabili legatura conștientă dintre cer și pământ prin intermediul corpului și conștiinței încărcând astfel întreaga dumneavoastră ființă cu „lung tig li” (vindecare divină în limba tibetană). Pe măsură ce veți practica aceste mișcări, în decurs de câteva minute o să simțiți o creștere considerabilă a vibrației energiei proprii. Această vibrație va aduce energie proaspătă și va scălda fiecare organ și atom al corpului dumneavoastră dezvoltând astfel câmpul energetic subtil dupa fiecare execuție a exercițiilor.

mudre

Secretul mudrelor

Vindecarea cu palmele este cunoscută din vechime nu doar în China, Coreea, Japonia ci se regăsește și în Tibet, sub o formă mult mai ezoterică, mai ascunsă. Ea se bazează pe utilizarea unor tehnici folosite pentru a debloca energiile latente din corpul nostru combinate cu vizualizarea și cu mudre specifice care au ca scop principal generarea unor mari cantități de energie.

Mudrele reprezintă sigilii conștiente ale energiei iar prin diverse combinații ale acestora cu un anumit tip de respirație se va trezi energia latentă care, în mod normal, dormitează în circuitele energetice ale palmelor. Datorită capacității lor de a trezi conștiința aproape instantaneu, mudrele au fost rareori predate, în mod tradițional rămânând un secret foarte bine păzit de către lama tibetani.

Rezultatul practicii MiTsung

Aceste tehnici străvechi vor stimula al treilea ochi (ochiul intuiției) și vă vor permite proiectarea unei energii de vibrație înaltă prin chakrele palmelor. Prin centrarea energiei în corpul dumneavoastră o să generați o cantitate imensă de energie în corp dezvoltând în același timp și „Lung ” (energie în limba tibetană) pentru vindecarea cu palmele.

Sâmbătă 14 martie

între orele 11-14

Locația se va comunica celor înscriși

Cost participare 300 lei

contact@goodvibe.ro

Înscriere curs
mudre