Înainte de a naviga pe site, vă rugăm să citiți această informare!

Bine aţi venit pe site-ul nostru!

Acest site oferă informaţii din domeniul vindecării spirituale, al terapiilor energetice şi al medicinei complementare. Atenţionările de mai jos sunt importante şi ar fi indicat să le cunoaşteţi şi să le înţelegeţi pe măsură ce studiaţi conţinutul acestui site!

Informaţiile prezente în acest site includ idei, sugestii, tehnici, metode, articole şi alte materiale cu scop educaţional, informativ, neavând calitatea de a fi sfaturi medicale profesionale. Toate informaţiile prezente în acest site nu înlocuiesc tratamentul şi recomandările medicului dumneavoastră! Dacă aveţi o problemă de sănătate, înainte de a curs oricărei informaţii din acest site, recomandăm să luaţi legătura cu medicul dumneavoastră şi să folosiţi vindecarea complementară ca o resursă pe lângă tratamentul de specialitate indicat de medicul dumneavoastră!

Informaţiile prezente în acest site sunt oferite ca parte a experienţei personale sau a altor persoane şi nu ar trebui considerate sfaturi medicale profesionale (recomandate de un medic), ci doar ca informaţii de cultură generală, energetică şi spirituală.

Vă rugăm să înţelegeţi că parcurgând acest site veţi fi introduşi unui domeniu care ţine de sferele fizicii cuantice, a energeticului şi a spiritualului! Sunt prezentate tehnici, informaţii, articole din sfera practicilor spirituale şi energetice. Aceste informaţii nu au intenţia de a pune diagnostic sau de a vindeca şi nici de a înlocui sfaturile şi vindecarea de specialitate oferită de medicul dumneavoastră! Vă rugăm să consultaţi medicul specialist înainte de a lua orice decizie privind starea dumneavoastră!

Orice informaţie, poveste, exemplu sau testimonial prezent în acest site nu constituie o certitudine sau o garanţie pentru rezolvarea unei anumite probleme de natură fizică, energetică sau spirituală!

Deşi toate materialele, informaţiile şi alte resurse sunt postate cu bună credinţă, acurateţea, validitatea, şi eficienţa acestora nu pot fi garantate şi ar trebui să se supună propriului dumneavoastră discernământ!

Colectivul acestui site nu îşi asumă nici o responsabilitate sau răspundere pentru utilizarea sau înţelegerea greşită a informaţiilor prezente în acest site!