Latest News

Curs Reiki începători

Următorul curs de reiki pentru începători va avea loc Sâmbătă 17 Iunie în București!

Ce este și cum a apărut Reiki

Arta secretă a chemării chemării Binecuvântărilor Divine, Miraculosul medicament al tuturor bolilor…

La începutul anilor 1900 apare pentru prima dată informația despre ceea ce numim acum Usui Reiki Ryoho. Promotorul acesteia a fost Maestrul Japonez Mikao Usui (Mikao Gyoho) care a accesat și a descoperit pentru prima dată (cel mai probabil în anul 1914) ceea ce avea să devină o adevărată știință dedicată vindecării și transformării spirituale!

Mikao Usui

Maestrul Mikao Usui - primul Maestru Reiki

Provenind dintr-o familie de samurai, Maestrul Usui fost instruit încă de mic în artele marțiale japoneze și în practicile energetice și ezoterice. A practicat tehnici ki-ko (qigong japonez), arte marțiale (ajungând la cele mai înalte nivele Menkyo Kaiden) și practici avansate pentru evoluție spirituală. Pentru o perioadă de timp a fost instruit în tehnicile meditative și ezoterice într-un templu budist (în perioada 1918-1919 a început antrenamentul de 3 ani în meditația zen), devenind chiar călugăr tendai (ramura ezoterică a budhismului japonez). Se crede că s-ar fi convertit de la budhismul tendai la budhismul shingon pe la vârsta de 27 ani. Pe lângă aceste forme de practică spirituală, se știe că a mai studiat și alte științe budhiste, și chiar daoismul. În mod cert a fost influențat în mare măsură de filosofia grupului spiritual Omoto Kyo. În perioada respectivă Japonia își deschide pentru prima dată granițele către lumea occidentală, mulți învățați japonezi fiind trimiși în occident să învețe limbile străine și să aducă în țară cunoașterea occidentală. Maestrul Usui a fost unul dintre aceste persoane care au călătorit și a studiat intens în afara Japoniei. Pe monumentul său funerar scrie că ar fi călătorit în Europa, Statele Unite și China.

Ca parte a studiului budhismul zen se pare că a practicat intens pentru a atinge “satori” – stadiu al iluminării spirituale. Piatra sa funerară confirmă că a avut o experiență de iluminare pe muntele Kurama, lângă Kyoto. Aparent la sfatul Maestrului său zen, s-a hotărât să urmeze “shyu gyo” o disciplină spirituală care includea pe lângă alte tehnici, meditația și postul. Într-una din zile a simțit “o mare de energie reiki deasupra capului” prin care a intrat în contact cu energia vindecătoare reiki. Din acel moment a avut capacitatea de a accesa și chiar de a transmite și altora energia reiki.

Inițial, sistemul predat de Maestrul Usui nu avea un nume. Se făcea referire la el ca fiind “Usui Do – Calea Usui”. În anul 1922 deschide oficial prima clinică și școală reiki în Tokio.

Până la data de 9 martie 1926 când a dispărut din această lume, Maestrul Usui și-a dedicat timpul și viața practicând și instruindu-i pe alții în metoda reiki!

Ce vei învăţa în cadrul unui Curs Reiki?

Întotdeauna Lumina Eternă se manifestă în toată plenitudinea ei în Creaţie, niciodată nu a fost un secret şi niciodată nu a fost ascunsă. Ca să o accesezi trebuie doar să ajungi din nou pe acea frecvenţă care îi va permite să reizvorască din nou din interiorul tău şi să iţi reveleze Frumuseţea şi Adevărul Vieţii. Ai acum oportunitatea de a deveni propriul tău vindecător, şi mai ales, să descoperi Calea prin care viața ta se poate manifesta în toată frumuseţea ei! Această ştiinţă cosmică, pe care oamenii de acum o numesc Reiki, se poate descoperi şi accesa pe durata unui singur workshop, a unui singur curs, iar acordajele care te vor pune în starea de a accesa această energie şi lumină divină vor fi funcţionale pe durata întregii tale existenţe. În cadrul acestui curs vei învăţa cum să accesezi această forţă vitală, vei învăţa cum să o foloseşti în folosul tău dar şi a celorlalţi, şi mai ales vei învăţa cum să laşi această binecuvântare divină să se manifeste în viaţa ta şi să iţi facă o viaţă împlinită.

Reiki este uşor de învăţat, deosebit de flexibil şi mai ales foarte util în orice situaţie ce poate apare în viața ta!

Ce avantaje vei avea învăţând să accesezi această ştiinţă cosmică numită Reiki?


Reiki healing

Această curgere continuă a energiei şi a luminii în fiinţa ta îţi va permite să menţii o stare de sănătate bună şi să poţi ameliora starea de sănătate celor dragi ţie. Primind acordajul care iţi permite să accesezi această energie şi lumină deosebită, vei putea să ameliorezi şi să elimini durerea fizică şi emoţională, să echilibrezi funcţionarea organelor interne şi să elimini blocajele energetice. Vei putea aduce corpul în starea de autovinedecare la toate nivelele: fizic, emoţional şi mental.

Cu ajutorul energiei şi luminii Reiki vei putea duce o viață liniştită, având mijloacele de a reduce nivelul stresului şi anxietatea. Dar mai ales Reiki te va învăţa cum să ajungi să fii din nou în armonie cu tine şi cu lumea. Vei descoperi treptat ce este compasiunea şi vei ajunge să apreciezi viața.

  • In cadrul acestui curs Reiki vei face primii paşi ai învăţării acestei ştiinţe sacre: vei învăţa chiar din primele ore terapia cu palmele, cum să te echilibrezi energetic şi să te optimizezi. Vei face primul pas spre vindecarea personală..
  • Nu vor lipsi tehnici care te vor învăţa cum să iţi echilibrezi centrii energetici, cum sa iţi creşti capacitatea intuitivă şi să accesezi şi sa dezvolţi capacităţile paranormale..
  • Vei învăţa să îţi purifici şi să îţi încarci energetic mâncarea şi băutura, obiectele personale şi chiar locuinţa proprie sau a celor dragi.
  • În urma acestui curs vei obţine capacitatea de a susţine protecţia şi curăţarea energetică personală, precum şi modalitatea de a susţine cu energie proiectele de viitor!
  • Reiki este uşor de învăţat, deosebit de flexibil şi mai ales foarte util în orice situaţie ce poate apare în viața ta!
  • Din zecile de sisteme de vindecare şi evoluţie spirituală pe care le predăm, acest workshop este cel mai aproape sufletului nostru, pentru că este o onoare şi o binecuvântare sa fii instrumentul prin care Divinitatea reaprinde flacăra trezirii în oameni!

~ Cost participare: 350 lei ~

Formular de înscriere

Vă rugăm lăsați și un număr de telefon pentru un contact rapid.