Latest News

Curs Reiki începători

Următorul curs de reiki pentru începători va avea loc sâmbătă 05 Decembrie în București!

Nu am să vă vorbesc despre Reiki în termeni seci de definiţie a caracterelor Kanji din denumire şi nici despre istoria cunoscută, mai puţin cunoscută, probabilă sau improbabilă a acestui DAR DIVIN, cunoscut pe meleagurile noastre sub denumirea de Reiki, Real Reiki sau Tehnica Radiantă! Am să vă invit doar să experimentaţi această Binecuvântare Divină, şi să o descoperiţi aşa cum am ajuns să o descopăr eu lucrând zi de zi timp de 18 ani cu acest minunat DAR!

Contează mai puţin de unde a venit Reiki-ul pe acestă planetă minunată. Contează mai puţin sub ce formă a fost el definit. Contează mai puţin sub ce stiluri şi definiţii pământene este predat. CONTEAZĂ IMENS SĂ TE RACORDEZI LA ACEST FLUX DIVIN ŞI SĂ ÎL LAŞI PE EL SĂ TE ÎNVEŢE CINE EŞTI, CE EŞTI, CE CAUŢI AICI ŞI DE UNDE AI VENIT AICI!

Caracteristica principală a acestui DAR este aceea că izvorăşte din interiorul nostru, din sâmburele de LUMINĂ şi IUBIRE DIVINĂ sădite în noi de CREATOR! Iar în drumul ei spre curgerea în exteriorul nostru vindecă şi repune în stare de funcţionare toate structurile noastre începând cu cele mai subtile şi terminând cu, Corpul Fizic:

Mai întâi DARUL DIVIN, ne vindecă Corpul Spiritual, racordându-ne la Fluxul Divin de IUBIRE ŞI LUMINĂ. Apoi, umple rând pe rând Corpul Mental şi Corpul Emoţional, transmutând în IUBIRE toate schemele defecte de gândire, toate gândurile impure, nocive şi toate emoţiile perturbatoare stagnante la aceste niveluri. Cauzele îmbolnăvirii corpului fizic se regăsesc adeseori în Corpul Mental şi în Corpul Emoţional. Prin infuzia de Lumina şi Iubire în aceste Corpuri Subtile, cauzele ce au dus la îmbolnăvirea Corpului Fizic se transmut în Iubire!


Mikao Usui

Maestrul Mikao Usui - primul Maestru Reiki

Ce vei învăţa în cadrul unui Curs Reiki?

Întotdeauna Lumina Eternă se manifestă în toată plenitudinea ei în Creaţie, niciodată nu a fost un secret şi niciodată nu a fost ascunsă. Ca să o accesezi trebuie doar să ajungi din nou pe acea frecvenţă care îi va permite să reizvorască din nou din interiorul tău şi să iţi reveleze Frumuseţea şi Adevărul Vieţii. Ai acum oportunitatea de a deveni propriul tău vindecător, şi mai ales, să descoperi Calea prin care viața ta se poate manifesta în toată frumuseţea ei! Această ştiinţă cosmică, pe care oamenii de acum o numesc Reiki, se poate descoperi şi accesa pe durata unui singur workshop, a unui singur curs, iar acordajele care te vor pune în starea de a accesa această energie şi lumină divină vor fi funcţionale pe durata întregii tale existenţe. În cadrul acestui curs vei învăţa cum să accesezi această forţă vitală, vei învăţa cum să o foloseşti în folosul tău dar şi a celorlalţi, şi mai ales vei învăţa cum să laşi această binecuvântare divină să se manifeste în viaţa ta şi să iţi facă o viaţă împlinită.

Reiki este uşor de învăţat, deosebit de flexibil şi mai ales foarte util în orice situaţie ce poate apare în viața ta!

Ce avantaje vei avea învăţând să accesezi această ştiinţă cosmică numită Reiki?


Reiki healing

Această curgere continuă a energiei şi a luminii în fiinţa ta iţi va permite să menţii o stare de sănătate bună şi să poţi ameliora starea de sănătate celor dragi ţie. Primind acordajul care iţi permite să accesezi această energie şi lumină deosebită, vei putea să ameliorezi şi să elimini durerea fizică şi emoţională, să echilibrezi funcţionarea organelor interne şi să elimini blocajele energetice. Vei putea aduce corpul în starea de autovinedecare la toate nivelele: fizic, emoţional şi mental.

Cu ajutorul energiei şi luminii Reiki vei putea duce o viață liniştită, având mijloacele de a reduce nivelul stresului şi anxietatea. Dar mai ales Reiki te va învăţa cum să ajungi să fii din nou în armonie cu tine şi cu lumea. Vei descoperi treptat ce este compasiunea şi vei ajunge să apreciezi viața.

  • In cadrul acestui curs Reiki vei face primii paşi ai învăţării acestei ştiinţe sacre: vei învăţa chiar din primele ore terapia cu palmele, cum să te echilibrezi energetic şi să te optimizezi. Vei face primul pas spre vindecarea personală..
  • Nu vor lipsi tehnici care te vor învăţa cum să iţi echilibrezi centrii energetici, cum sa iţi creşti capacitatea intuitivă şi să accesezi şi sa dezvolţi capacităţile paranormale..
  • Vei învăţa să îţi purifici şi să iţi încarci energetic mâncarea şi băutura, obiectele personale şi chiar locuinţa proprie sau a celor dragi.
  • În urma acestui curs vei obţine capacitatea de a susţine protecţia şi curăţarea energetică personală, precum şi modalitatea de a susţine cu energie proiectele de viitor!
  • Reiki este uşor de învăţat, deosebit de flexibil şi mai ales foarte util în orice situaţie ce poate apare în viața ta!
  • Din zecile de sisteme de vindecare şi evoluţie spirituală pe care le predăm, acest workshop este cel mai aproape sufletului nostru, pentru că este o onoare şi o binecuvântare sa fii instrumentul prin care Divinitatea reaprinde flacăra trezirii în oameni!

~ Cost participare: 300 lei ~

Formular de înscriere