Blog

vis

Un Vis frumos

Haideți sa trăim împreună un vis frumos – un vis în care tu vei iubi tot timpul:

Închideți ochii... iar apoi deschideți ochii și priviți în jur de la nivelul inimii!

Ceea ce vedeți este dragostea care vine din copaci, dragostea care vine din cer, dragostea care vine din Lumină. Percepeți dragostea care emană din tot ceea ce vă înconjoară. Percepeți direct dragostea ce emană de pretutindeni, inclusiv cea care provine din voi și din alte ființe umane.

Read More
poze aura

Poze aură practicanți

Practica continuă duce la rezultate! La nivel fizic poate nu se observă schimbări și timpul își pune amprenta. La nivel subtil, evoluția în practică se observă acum și cu ajutorul aparatelor care fotografiază aura.

Mai jos sunt câteva fotografii de aură ale unor practicanți reiki și qigong.

Read More
scapa de operatiile de inimă

Scapă de operațiile de inimă

Dr. Ford Brewer este medic specialist în medicina de urgenţă dar şi în ceea ce mai modern se numeşte medicina preventivă (o ramură a medicinei moderne care se axează în mod special pe prevenirea afecţiunilor).

Deşi a avut un mod de viaţă sănătos (alimentaţie preponderent vegetariană şi activitate fizică), Dr. Brewer s-a trezit la un moment dat cu o problemă de natură cardiacă. În urma unui control a realizat că are 2 artere înfundate cu placă, riscând în orice moment să facă un infarct sau să ajungă la operaţia de by-pass.

Read More
iisus

Iisus Fiul Omului

Îmi dăduse mie cele două mere. Şi ştiam că era la fel de flămând ca mine. Dar acum ştiu că, dându-mi-le mie, El se săturase. El mâncase din fructele altui pom.

Aş vrea să vă spun mai multe despre El, dar cum să o fac? Când iubirea devine mare, ea nu are nevoie de cuvinte.

Read More
MiTsung

Practicile MiTsung

Învățăturile doctrinei secrete din tradiția tibetană!

Mi Tsung se mai numește și “Școala Secretelor”! Învățăturile din această doctrină secretă s-au transmis în totalitate oral, de la maestru la elev, ajungând după secolul 8 pe teritoriul chinei, devenind învătăturile tantrice din budhismul chinez, iar mai apoi ajunge în Japonia (esența budhismului ezoteric Shingon)! ...

Read More
palmele aurii

Palmele Aurii

Un seminar adresat tuturor celor care doresc să obțină capacitatea palmelor vindecătoare.

Vindecarea cu palmele este cunoscută încă din vechime în regiuni precum China, Coreea, Japonia, India și Tibet. Ea este o practică prezentă în științele iluminării (în mod special în budhism), și o regăsim la toți maeștrii deosebiți. ...

Read More

Mai multe articole găsești în secțiunea special dedicată