Blog

vis

10 Motive Pentru Care Recomand Cursul Reiki

În general, practica mea are ca fundație structura Qigong și Medicina Tradițională Chineză. Și totuși de ce am ales ca primul curs adresat începătorilor în practica energetică și spirituală să fie cursul Reiki?

Pentru că Reiki este poate singura știință care pune în rezonanță cel mai profund ființa umană cu Energia Pozitivă a Universului, cu Forța care face ca totul să evolueze în Creație către Lumină, către Iubire și Frumos!

Un om obișnuit nu are capacitatea de a simți energia, nu este suficient de senzitiv și nu are încă inima spirituală activă. Prin alte practici ar dura câteva săptămâni sau chiar luni de zile până când practicantul ajunge să lucreze conștient cu energia. Prin acordajul reiki acest lucru se realizează aproape instantaneu! La cursul reiki adresat începătorilor aproape toți participanții reușesc din prima zi să simtă energia și să vadă la nivel incipient aura corpului. Într-o singură zi devine palpabil ceea ce înainte cunoșteau doar la nivel teoretic.

Read More
vis

Sfântul Augustin

„Dar în ce fel îl voi invoca eu pe Dumnezeul meu, pe Dumnezeul și pe Domnul meu? Fiindcă oricum îl voi invoca, îl voi chema în mine, întru totul pe El însuși, însă care ar putea să fie locul din ființa mea în care să poată veni întru mine Dumnezeul meu; în care loc să vină întru mine Dumnezeu, Dumnezeul care a făcut ce­rul și pământul?

O, Doamne, Dumnezeule al meu, exis­tă oare în ființa mea ceva atât de mare, care să Te poată cuprinde?

Dar oare cerul și pământul, pe care Tu le-ai fă­cut, și în care Tu și pe mine m-ai zidit, Te cuprind ele oare?

Read More
vis

Un Vis frumos

Haideți sa trăim împreună un vis frumos – un vis în care tu vei iubi tot timpul:

Închideți ochii... iar apoi deschideți ochii și priviți în jur de la nivelul inimii!

Ceea ce vedeți este dragostea care vine din copaci, dragostea care vine din cer, dragostea care vine din Lumină. Percepeți dragostea care emană din tot ceea ce vă înconjoară. Percepeți direct dragostea ce emană de pretutindeni, inclusiv cea care provine din voi și din alte ființe umane.

Read More
poze aura

Poze aură practicanți

Practica continuă duce la rezultate! La nivel fizic poate nu se observă schimbări și timpul își pune amprenta. La nivel subtil, evoluția în practică se observă acum și cu ajutorul aparatelor care fotografiază aura.

Mai jos sunt câteva fotografii de aură ale unor practicanți reiki și qigong.

Read More
scapa de operatiile de inimă

Scapă de operațiile de inimă

Dr. Ford Brewer este medic specialist în medicina de urgenţă dar şi în ceea ce mai modern se numeşte medicina preventivă (o ramură a medicinei moderne care se axează în mod special pe prevenirea afecţiunilor).

Deşi a avut un mod de viaţă sănătos (alimentaţie preponderent vegetariană şi activitate fizică), Dr. Brewer s-a trezit la un moment dat cu o problemă de natură cardiacă. În urma unui control a realizat că are 2 artere înfundate cu placă, riscând în orice moment să facă un infarct sau să ajungă la operaţia de by-pass.

Read More
iisus

Iisus Fiul Omului

Îmi dăduse mie cele două mere. Şi ştiam că era la fel de flămând ca mine. Dar acum ştiu că, dându-mi-le mie, El se săturase. El mâncase din fructele altui pom.

Aş vrea să vă spun mai multe despre El, dar cum să o fac? Când iubirea devine mare, ea nu are nevoie de cuvinte.

Read More
MiTsung

Practicile MiTsung

Învățăturile doctrinei secrete din tradiția tibetană!

Mi Tsung se mai numește și “Școala Secretelor”! Învățăturile din această doctrină secretă s-au transmis în totalitate oral, de la maestru la elev, ajungând după secolul 8 pe teritoriul chinei, devenind învătăturile tantrice din budhismul chinez, iar mai apoi ajunge în Japonia (esența budhismului ezoteric Shingon)! ...

Read More
palmele aurii

Palmele Aurii

Un seminar adresat tuturor celor care doresc să obțină capacitatea palmelor vindecătoare.

Vindecarea cu palmele este cunoscută încă din vechime în regiuni precum China, Coreea, Japonia, India și Tibet. Ea este o practică prezentă în științele iluminării (în mod special în budhism), și o regăsim la toți maeștrii deosebiți. ...

Read More

Mai multe articole găsești în secțiunea special dedicată